top of page

Értékelés

Számunkra kiemelt fontosságú ügyfeleink elégedettsége. A folyamatos javuláshoz nélkülözhetetlen az Ön véleménye és visszajelzése. Kérjük támogassa szolgáltatásunk fejlesztését értékelésével.

Munkánkat értékelheti oldalunkon az alábbi kérdőív kitöltésével vagy a Facebook és Google profilunkon keresztül is.

Nyilvánossá tehető véleménye?
Értékelés
ElégtelenElégségesKözepesKitűnő
Szívesen ajánlana minket másoknak is?
  • OPen Studio Facebook Profile
  • OPen Studio Google Profile

Rólunk mondták

Ismerje meg mit gondolnak ügyfeleink az Open Studio-val közös munkáról. Valódi történetek megvalósult projektjeinkről ügyfeleink szemén keresztül.

Átfogó megoldást tudnak kínálni fejlődő kisvállalkozások számára is mint amilyen a mienk. Nagyon profik és először náluk tapasztaltam, hogy valóban fontos valakinek az ügyfél elégedettsége.

Radics Gábor - Café Memories

FORROCSOKI_05.jpg
Testimonials
Web_Mockup.jpg

Kiváló minőségű munka, szakmailag a legkiemelkedőbb, mindemellett a legkedvesebb csapat is, akikkel eddig együttműködtünk! 10/10 minden tekintetben.

Hunfalvi Szilvia - Hajdúsági Torma Alapítvány

Munkájuknak hála teljesen megújult erővel tudtunk nehéz időkben is reagálni a változó piaci igényekre.

Tóth Márton - Stex ház

Sous_Vide_Kacsa_4x3.jpg
2022_05_10-Kolto_Kert_0007.jpg

Nagyon professzionálisak, minden részletre odafigyelnek. Egyszerű kifejezésekkel és nagyszerű példákon keresztül magyarázzák el az ügyfélnek a folyamatokat. Mindezek mellett élvezhetővé teszik a munkát így, kifejezetten kellemes velük dolgozni. Csak ajánlani tudom!

Gaál András - MTO

Very flexible, creative and professional team. Highly recommended.

Egger Nóra - Floral Elixir Co.

2022_11_01-Floral_Elixir-0366.jpg
2023_08_15-Semmi_Extra_0212.jpg

Flexibilisek, gyorsak és kíváló minőségű a végeredmény.

Sajó Péter - Semmi Extra

Nagyon hasznos információkat kaptam a kommunikációs tréningen, amelyek segítenek abban, hogy a szervezetünk külső kommunikációját tudatosabban tudjam szervezni. Új lendületet hoztak számomra az elhangzott hasznos módszerek! Köszönöm!

Kis Natália - Utcajogász Egyesület

2023_05_05-Utcajogasz_0147.jpg
MonkeyBusiness.jpg

Zenekari bemutatkozó videót, hozzá tartozó promó portrékat és közösségi média contenteket kaptunk kézhez, amivel mind csapat -, és egyéni szinten is maximálisan elégedettek vagyunk.

Pál Julianna - Monkey Business

Egy forgatás és később egy mezdokumentációs fotózás kapcsán dolgoztunk együtt, amik gördülékenyen és profin sikerültek! Reméljük, dolgozunk még együtt.

Wehli Márk - Magyar Jégkorong Szövetség

Kétszer is fotóztunk már veletek és maximálisan meg voltunk elégedve mind szakmailag mind emberileg. Az elkészült fényképeket nagyon gyorsan készhez kaptuk. Mi biztosan keresni fogunk még. Köszönjük!

Juhász Fruzsina - Zomaja

Örülök, hogy velük dolgoztam. Jó választás volt. Nagyon profik, végig azt éreztem, hogy értik az ötleteimet, és azokhoz igazították a saját javaslataikat, mindemellett pedig nagyon kedvesek. Egy élmény volt, az eredménnyel is nagyon elégedett vagyok.

Lipták András - Tembo Craft Design

bottom of page