top of page
Keresés
  • Szerző képeSchneider Márton

Eredményhirdetés

Az első OPen Call Weboldal Pályázatot Szerényi Petronella nyerte! Ismerjétek meg a győztes pályázó motivációját és pályázatának fókuszát.


 

Szerényi Petronella vagyok, két kisgyermek anyukája. Számomra rendkívül fontos, hogy a gyermekeim változatosan és egészségesen étkezzenek. A hozzátáplálás időszakát nem nehézségként, inkább motivációval és rengeteg kreativitással éltem meg. Viszont azt vettem észre, hogy más családok, édesanyák számára ez nem ennyire egyértelmű, inkább nehézségekről és a túlélésről szól ez az időszak.Barátok, ismerősök buzdítására kezdtem el megosztani az instagramon először a kisfiam napi menüjét #minyimenü név alatt, majd a kislányom születésével érkezett hozzá a #lizimenü is.


csaladi_gasztrokalandok
Családi Gasztrokalandok

Az elmúlt 1,5 évben megsokszorosodott a követőtáborom, és a visszajelzések alapján tudatosult bennem, hogy mekkora igény van arra, hogy valaki “fogja” a szülők kezét akár egy-egy napi menü kitalálásához, vagy éppen egy gyerek baráthely felfedezéséhez. Sokat posztolok arról is, merre utazunk és eszünk a gyerekekkel. Sok visszajelzést kaptam ezekkel a bejegyzésekkel kapcsolatban is, mennyire hasznosak, hiszen kimondottan gyerekbarát helyeket bemutató portál még nem létezik itthon.


Ennek kapcsán jött az ötletem, - úgy érzem ki/túlnőve az instagram platformot, - szeretném

bővíteni, és minél több családhoz eljuttatni azokat a gyerekbarát helyeket, amiket én is

“teszteltem” már, szívesen ajánlom, illetve megosztani másokkal a mi napi/heti menüinket,

ezzel segíteni sok-sok anyukának és édesapának a hétköznapokban. A gyerekek születése előtt a marketing világban dolgoztam. Szeretem a kihívásokat, folyamatosan képzem magamat itthon is, és lassan visszatérve a munka világába, úgy érzem, egyre jobban körvonalazódik, mivel is szeretnék foglalkozni - ez pedig nem más, mint a (gyerek) gasztronómia.


gyerekbarat_helyek
Gyerekbarát Helyek

Az Open Studio pályázatára pedig pont egy ilyen “önfejlesztés” kapcsán találtam rá,

felkutatva a hazai ügynökségeket. Jelenleg receptes könyvemen dolgozom, saját finanszírozással. Mellékelve küldök hozzá egy moodboardot, ahol bepillantást nyerhettek a fotók és a majdani receptkönyv hangulatába. Az elkészült könyvemet ezen a weboldalamon keresztül is szeretném majd értékesíteni. Terveim között szerepel továbbá egy országos gyerekbarát “gastro map” is, amit szintén szeretnék a honlapomon megjeleníteni. Úgy gondolom, hogy egy ilyen lehetőség nem mindennap adódik az ember életében, jelenleg gyesen lévő édesanyaként pedig talán még nehezebb megvalósítani - főleg - anyagi forrás nélkül az álmainkat.


Gondoltam, egy próbát megér! 🙂


 

Mi ezúton is gratulálunk minden résztvevőnek. Köszönjük, hogy ennyien pályáztatok az első OPen Call Weboldal pályázaton. Petronellával közös munkákat kövessétek nyomon az Instagram oldalunkon, a kész honlapról pedig hamarosan beszámolunk.


Üdvözlettel,

Az OPen Studio csapata
Friss bejegyzések

Az összes megtekintése

Comments


bottom of page